• LETËR PËRSHËNDETËSE ME RASTIN E LARGIMIT TË TESTIMIT EKSTERN DHE TË MBYLLJES SË VITIT SHKOLLOR

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas përshëndet vendimin e marrë para disa ditëve nga ana e ministrisë së arsimit dhe shkencës për largimin e testimit ekstern. Testimi ekstern nëpër shkollat tona fillore dhe të mesme realizohet disa vite me rradhë dhe përveç stresit shkaktuar tek nxënësit dhe prindërit,përfitime tjera nuk kishte pasi u pa që niveli i arsimit nuk u tregua […]

  LETËR PËRSHËNDETËSE ME RASTIN E LARGIMIT TË TESTIMIT EKSTERN DHE TË MBYLLJES SË VITIT SHKOLLOR
 • URIM

  U R I M   Me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, muajit më të rëndësishëm për besimtarët muslimanë, Asociacioni per Afirmimin e Gruas shpreh urimet më të përzemërta për agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Muaji i Ramazanit është muaj i sakrificës njerëzore, i përkushtimit ndaj Zotit dhe i vetëkontrollit. Urojm që jo […]

  URIM
 • Dr.Mutava në Shkup, në trajnim njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes.

  E premte, 17.05.2017 Mbrëmë në hotel New Star në Shkup në organizim të Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunim me Qendrën për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Institucional u mbajt trajnimi njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes me trajnues Dr.Xhasim Mutava me moto “Familja, oazë e mirëkuptimit dhe dashurisë” Mbrëmë në hotel New Star në Shkup në organizim të […]

  Dr.Mutava në Shkup, në trajnim njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes.
 • Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

  E Premte, 28.04.2017 Në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” Me 27.04.2017  në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” me profesorin univerzitar prof.dr. Agron KURTISHI. Moduli i katërt njëherit edhe i fundit trajtoi temën”Mediat sociale dhe përdorimi i teknologjisë nga fëmijët shqetësimi i kohës”. Në përfundim të këtij trajnimi u bë edhe shpërndarja e çertifikatave për […]

  Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”
 • AAG reagon kundër dhunës së ushtuar ndaj grave deputete në parlamentin e Republikës së Maqedonisë

  E Premte 28.04.2017 ……..për më tepër shprehim kundërshtimin dhe indinjatën e thellë lidhur me dhunën e ushtruar ndaj  deputeteve gra. Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) dënon fuqishëm dhunën e përgjakshme gjatë ngjarjeve të mbrëmshme e manifestuar nga ana e protestuesve maqedonas mbi deputetët dhe gazetarët, për më tepër shprehim kundërshtimin dhe indinjatën e thellë lidhur me dhunën e ushtruar ndaj deputeteve […]

  AAG reagon kundër dhunës së ushtuar ndaj grave deputete në parlamentin e Republikës së Maqedonisë
 

Ligjëratat/Tribuna/Debate »

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

12/04/2017 at 10:39

Me datë 11.04.2017 në Kërçovë u realizua ligjeratë mbi temen Depresioni, çrregullim psiqik, tema u ligjëruar nga psikologe Yllza Emini. Ligjeruesja ndër të tjera...

Kurset e fundjavës »

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

02/04/2017 at 19:47

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e...

Fushata »

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

09/04/2016 at 20:37

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin...

Aktivitete të ndryshme »

Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

28/04/2017 at 13:00

E Premte, 28.04.2017 Në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” Me 27.04.2017  në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët...

STORIE SUKSESI »

Kërçovarja Lulzime Osmani E Para Me Doktoruar Në Grafikë

Kërçovarja Lulzime Osmani E Para Me Doktoruar Në Grafikë

22/03/2017 at 11:37

Radhës së intelektualëve të rinj të shkolluar jashtë vendit, i shtohet edhe një emër i ri dhe shumë premtues për sferën e Artit. Fjala është për mjeshtren e...

RRETH GRUAS »

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

30/01/2017 at 17:58

-Yasmina Blackburn Shpesh perfshihem ne debate mbi çështjen e grave në Islam. Si vishemi. Si nuk vishemi. Çfarë mendojmë, nuk mendojmë apo duhet të mendonim. Debatoj...